Sammanfattning av de senaste dagarna

Det har inte blivit många blogginlägg denna vecka. Jag har varit hemma med fruktansvärd huvudvärk och förkylning sedan onsdag och det har inte blivit många knop om dagarna. Men det har ändå hunnit hända en del under veckan.

I tisdags var det Luciafirande på Wilhelms avdelning och det var ett jättemysigt då vi satt allihop i ring och sjöng tillsammans både vuxna och barn. Och det var faktiskt riktigt kul att se hur Wilhelm beter sig på förskolan. Jag var rädd att han skulle vara väldigt mammig när jag var där men icke. Han sprang runt och ville gärna vara med och välja sång och klappa. Det märks att han är trygg i sig själv och det är så skönt att se.

Årets julklappar har blivit fixade och nu är det bara att slå in allihop, vilket kommer bli lite av helgens göromål.

Det händer även mycket på bokfronten just ny. Igår hade jag en intervju med tidningen Vårdfokus. Nervöst och roligt, och jag kommer knappt ihåg något jag sa så det är ju tur att jag får läsa igenom artikeln innan den publoceras! Igår hörde även förlaget av sig om att min bok efterfrågats som ljudbok och de undrade om jag var intresserad av att ge ut den som ljudbok. Vilket jag givetvis är och nu påbörjas jakten på en inläsare vars röst passar boken. I veckan har jag även varit förbi på Akademibokhandeln på Storgatan i Linköping och lämnat en låda med böcker inför min kommande signering. På onsdagen den 28/12 kommer jag vara där mellan 14-16 och signera mina böcker.

Idag blev det paj med vår egen grönkål till kvällsmat. Det är så lyxigt att fortfarande kunna gå ut i trädgården och hämta trots att det är flera minusgrader ute.

Hoppas att ni får en härlig fredagskväll!

2 thoughts on “Sammanfattning av de senaste dagarna

Add yours

  1. Vad mycket det händer i ditt liv just nu. Så roligt att läsa om det. Det går så mycket nu så inte konstigt att ni varit sjuka. Märker det på jobbet nu, mycket övertid.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: