Tandläkare, julklappsinslagning och värmande brasa

Idag kvar klockan ställd på klockan sju här hemma då Melissa skulle vara hos tandläkaren vid 9.45. Tandläkaren har börjat ha tider även på lördagar vilket passade alldeles utmärkt för oss. Vi har pratat en del med Melissa om att hon skulle till tandläkaren idag och hon var riktigt peppad på att åka dit på morgonen. Speciellt när hon ävrn skulle få följa med Joakim och handla lite efteråt. Och hon var jätteduktig, satt bredvid Joakim i tandläkarstolen och öppnade munnen så att tandläkaren fick titta på tänderna. Så stolt var hon sen när de kom hem och hon visade upp tandborsten, tandkrämen och kaninen hon fått.

Medan Joakim och Melissa var iväg passade jag och Wilhelm på att börja slå in julklappar, och det blev även läsmys i soffan. Till lunch blev det vegetariska “fiskpinnar” som vi fick med smakboxen, de var riktigt goda! Sedan blev det en längre promenad i det fina vintervädret och till och med solen kikade fram. Vi passade på att ta med oss lite skräp till återvinningen, alltid lika skönt att bli av med återvinningen som tar plats här hemma. När vi kom hem var man lite smått frusen och då gick det bli en liten brasa i kaminen. Jag har fastställt att vi ska ha två fåtöljer att ha framför kaminen för det är så mysigt att sitta där. Den senaste tiden har jag dragit fram en stol dit för att sitta att läsa eller skriva framför brasan, men en fåtölj ligger på önskelistan.

Nu blir det lite kvällsmys med Skipbo här hemma. Hoppas att ni har haft en bra lördag!

5 thoughts on “Tandläkare, julklappsinslagning och värmande brasa

Add yours

  1. Vad skönt att det gick så bra hos tandläkaren! Det är ju en grej man inte vill att ens barn ska bli rädda för. Men idag känns tandläkare och deras personal så mycket bättre på att hantera barn jämfört med när jag var liten.
    Mysigt att kunna sitta framför brasan, förstår att du vill ha en fåtölj!

  2. Då jag var liten var tandläkaren det värsta man kunde gå till. Dom var hårdhänta och klagade alltid. Mitt ena barnbarn älskar att gå till tandläkaren för hen är så snäll säger hon. Hen säger alltid att jag har så fina tänder och så får jag en leksak. Pga det borstar hon supernoga för hon vill att tandläkaren ska säga samma sak igen.

  3. Oh så mysigt med julklappsinslagnign bokläsning och tänd brasa så juligt det kan blir. Min tös har inga problem med tandläkaren, men tror det handlar ju mycket i att jag jobbat på pratik och hon varit med mig på jobbet

  4. Åh så kul att hon var peppad på att besöka tandläkaren, antar att ni har en bra tandläkare 🤗 så otroligt mysigt med brasa hemma!

  5. Vad bra att hon fick titt på tänderna och kul att hon fick bra belöning efter 🥰

    Förlåt för sen kommentar den 17

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: