Fjärde advent med förkylning och första feedbacken

Fjärde advent idag och nu har Wilhelm åkt på en rejäl förkylning. Känns som att det bara är rundgång med sjukdomarna just nu och det blir att stanna hemma med honom för mig imorgon så får Joakim vara hemma på tisdag.

Idag har det allra sista till julklapparna ordnats, sista ljuset tänts och julskinkan griljetats. Det känns faktiskt som det kommer bli en jul utan stress för vår del då det mesta redan är fixat. Idag var det varit väldigt lugnt här hemma och det har både hunnits läsa och skrivas en del. Wilhelm har sovit större delen av dagen och Melissa har lekt på som vanligt.

Jag fick även första feedbacken på min debutroman från en av våra grannar. Så himla glad för den här responsen!

Nu är det en lugn kväll här hemma med lite adventsmys.

Har nu haft en bra helg?

2 thoughts on “Fjärde advent med förkylning och första feedbacken

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: