Träningsvärk, barngympa och studiedagstips

Det här veckan känns väldigt lustig med tanke på att jag har varit hemma två dagar med vabb, jobbade idag och är ledig imorgon då barnen har studiedag. Känns knappt som jag har någon koll på vad det är för dag. Men jag kan inte säga annat än att det kommer vara skönt att vara hemma imorgon. Jag har knappt kunnat gå ordentligt idag, har sådan fasansfull träningsvärk i mina ben. Kan definitivt säga att träningspasset igår gjorde nytta.

Första gympan

Idag var det första onsdagen med gympa. Aktivitetsföreningen i samhället där vi bor är väldigt duktiga på att ordna aktiviteter för både vuxna och barn och vi har anmält Melissa till gympa för barn födda 2017-2019 där jag är en av ledarna. Kände att jag lika väl kan hjälpa till att hålla i det när man som förälder ändå ska vara där hela tiden tillsammans med sitt barn. Idag var det som sagt första dagen och Melissa tyckte det var jättekul, fast hon höll sig mest till att gå balansgång större delen av tiden, haha. Men man märkte hur snabbt hon blev bättre. Från att gå i sidled över bommen och hålla i mig med båda händerna till att gå som på lina och knappt hålla i mig alls!

Vi får se vad jag och barnen ska hitta på imorgon. Eftersom vi var hemma måndag och tisdag har vi redan gjort en del av sakerna som jag tänkte vore kul att göra tillsammans, och jag hoppas på fint väder imorgon så vi kan vara ute mycket i trädgården! Och kanske kan det kommas att baka något tillsammans. Sitter ni på lite bra tips att hitta på med barnen får ni gärna dela med er.

7 thoughts on “Träningsvärk, barngympa och studiedagstips

Add yours

  1. Vad roligt med barnjympa! Häftigt att se hur de utvecklas och blir tuffare och vågar mer. Trolldeg med pepparkaksformar kanske kan vara något? Då kan man ju torka och måla sina alster sedan också 🙂

  2. Det är underbart att ha rörelse tillsammans med barnen. Älskar när grabbarna är med mig här hemma och tränar.
    När barnen var små hade vi sångstund. De hade en påse med kuddar i och på kuddarna fanns det olika motiv. De fick dra en kudde och sen sjöng vi en sång om det motivet. Krokodilen var helt klart en favorit. Man kan ju göra en sång påse enklare genom att ta bilder från ett memoryspel eller ngt sånt.
    Annars är mitt bästa tips att förvandla vardagsrummet till koja, det uppskattades alltid.
    Kram

  3. Jag har också träningsvärk idag, inte sådär jättemycket, men det känns att jag faktiskt tog i lite igår när jag tränade. Och vet du? Jag älskar det! Träningsvärk är något av det bästa jag vet, då har man lixom ett bevis på att man är igång igen 🙂

  4. Vad kul att Mellissa hade roligt på gymnastiken. Att röra sig och leka är ju bra. Njut av lite lång ledighet nu 🙂 Och vila benen så går nog träningsvärken över 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: