Feber, härlig sovstil och positiva nyheter

Den här dagen blev inte alls som tänkt. Jag började med lite sovmorgon eftersom jag och barnen var lediga och sedan tog jag en morgonpromenad med Bartolo. Efter att Joakim åkt till jobbet pysslade jag med datorn tills att Wilhelm vaknade och jag tänkte att det var lika bra att ta upp dem båda. Melissa var inte alls glad i att gå upp trots att klockan var halv åtta och det där mindre muntra humöret hängde i. Ingenting var roligt enligt henne och så fort barnen var på samma ställe blev det bråk. Lagom utmattande så att säga. Men efter frukost och lite kurragömma här inne bestämde vi oss för att gå på promenad med Bartolo för att sedan vara i lekparken, något som båda barnen var pepp på. Det blev en lite längre runda då solen var framme och det var riktigt fint ute, fast kallt då det var -4 grader. Vi gick hem och lämnade Bartolo igen innan vi gick vidare till lekparken. Båda barnen ville gunga och det funkade fint för dem att sitta i den stora gungan tillsammans. Men vi hade nog inte varit där i mer än 10 minuter förrän Melissa började klaga på att det var kallt, trots att vi alla var ordentligt klädda, och ville gå hem. Wilhelm däremot var det full rulle på så vi stannade kvar en liten stund till så han fick leka av sig lite.

När vi kom hem gick Melissa direkt och lade sig i soffan. Vi tog lite frukt och det började märkas att hon var hängig. Barnen fick se på en film och jag gjorde ugnspannkaka till lunch. Wilhelm kom ut i köket flera gånger för att se på och hjälpa till med dukningen. Och när maten var klar ville Melissa inte ha och det tog bara någon minut sedan somnade hon i soffan och var då riktigt varm. Det var bara att konstatera att hon hade feber stackarn. Och efter det spenderades resten av eftermiddagen i soffan där hon har pendlat mellan att sova och slötitta på film. Jag lyckades få i henne lite banan och en isglass annars hade hon ingen aptit alls. När jag hämtade barnen på förskolan igår sa dem att det var många barn som var hemma med hög feber så förmodligen har Melissa åkt på samma sak. Men än så länge är Wilhelm pigg och det hoppas vi håller i sig. Och han och jag har läst en hel del idag, lekt med klossar och kört bilar. När jag skulle in och väcka honom efter lunchvilan såg han ut att ha det riktigt gott!

En annan positiv sak som hände idag var att jag mejlade Akademibokhandeln på A6 i Jönköping angående att komma dit och signera och de var väldigt intresserade av det så när jag är nere i Jönköping nästa gång ska jag komma förbi och presentera mig och min bok! Känns riktigt kul! Jag såg dessutom idag att det är sju bibliotek som har köpt hem min bok, det är givetvis inte många med tanke på hur många bibliotek det finns i Sverige men för mig är det ändå stort att min bok kommer hamna på bibliotekshyllorna och förhoppningsvis är det ännu fler bibliotek som kommer köpa hem den framöver.

detkaosvikallarvardag

5 kommentarer på ”Feber, härlig sovstil och positiva nyheter

  1. Fy vad tråkigt med feber… hoppas att det bara blir M som är krasslig! Här hemma har jag en son som klagar på halsont så jag håller tummarna att det inte blir mer än så.
    Kul med Akademibokhandeln! Alltid trevligt när det är någon författare på besök tycker jag!

  2. De där sjukdomarna går bara runt hela tiden. Så tråkigt och förstår att det kan vara stressande för många föräldrar med allt vabbande. Kul med böckerna. Grattis

  3. feber är inte roligt, så där började det när lilla dottern blev sjuk också och sedan fick hon hosta och ont i halsen och snuva efter något dygn när febern gått ner.. hoppas dina barn snart är pigga igen

  4. Så häftigt att bara veta att bibliotek faktiskt har din bok och att folk lånar den. Antar att du får nån slags statistik? Jag är statistiknörd och mäter allt som går att mäta 🙂

  5. Hoppas att Melissa kryar på sig så att hon blir piggare. Inte alls kul med feber men det är väl de tiderna nu. Gott med fläskpannkaka 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: