Hipp, hipp hurra – 2 års dag!

Idag är det ingen vanlig dag utan Wilhelms födelsedag! Helt otroligt vad fort tiden går och vår kille börjar bli stor. Både jag och Joakim gick upp innan barnen och började fixa här hemma. Ballonger blåstes och jag ställde mig och stekte amerikanska pannkakor till en pannkaksfrukost. När barnen kom upp fick de leka med ballongerna medan vi plockade fram på bordet. Både Wilhelm och Melissa älskar att leka med ballonger så hela huset fylldes av skratt, ett underbart ljud att plocka fram frukost till kan jag säga. Amerikanska pannkakor med sylt, grädde och blåbär var en riktig hit till frukost kan jag säga.

Efter frukosten gick vi direkt över till paketen. Wilhelm fick lite nya böcker, en ryggsäck att ha till förskolan och en cykelhjälm då han ärver Melissas springcykel nu har hon har sin vanliga. Givetvis blev det även en premiärtur på cykeln inomhus. Sedan åkte målarfärgerna fram och vi satt och målade en bra stund innan vi tog på oss ytterkläderna och gav oss ut i solen. Vädret var fullkomligt underbart och det blev en långpromenad som avslutades i lekparken.

Tyvärr började barnen både bli lite kalla och hungriga så det blev inte någon lång stund i lekparken utan det var snabbt hem igen för att börja med maten. Dagen till ära hade vi även bakat en drömrulltårta som vi pimpade med grädde, frukt och bär. Riktigt smaskigt!

6 thoughts on “Hipp, hipp hurra – 2 års dag!

Add yours

  1. Grattis till tvååringen, Här fyllde yngsta två i oktober. En härligt ålder men ack vad de kan sätta emot. Vi kör också för fullt med springcykel inne, går inte så bra ute i all snö

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: