Nyförvärv till hemmet

Idag var det full fart sedan start. När jag gått upp så gav jag mig ut på en kort med svettig löparrunda. Jag hade misskalkylerat vädret och tog på mig alldeles för mycket kläder😅 Det var mycket varmare ute än vad trodde. Men när kilometrarna var avklarade var det bara att gå in och duscha. Frukosten satt extra fint idag! Jag lyxade även till det med en hallonsmoothie till äggen idag 🙂

Idag har det varit flera promenader, bakats havregryns- och jordnötskakor utan socker, Melissa fick sig ett bad och Joakim håller på för fullt att skriva ut delar till bilbygget med sin 3D-skrivare. Han har även fått för sig nu att vi ska börja spela Runscape 3 ihop, om han får igång sin bärbara dator igen. Vi får väl se hur det blir med det. Lunchen idag blev en enkel och god pastagratäng.

Hur snälla grannar har inte vi som ger oss en stickling av deras bananplanta? 🍌 Jag tycker det är riktigt roligt med växter som man kan ha användning av och är lite annorlunda så det är riktigt uppskattat nyförvärv 😀

Bananplanta i Joakims egengjorda kolfiberkruka🌱

Det har även blivit en hel del läsning för min del idag, jag har verkligen fastnat för denna veckans bok. Den är annorlunda mot de senaste böckerna jag läst då det inte är någon skönlitteratur, men en bok som jag tror att många skulle må bra av att läsa 🙂 Mer om det kommer imorgon!

Nu ska vi ta och tända röken för kvällens rökta kycklingfiléer 😊

Ha en fin lördagkväll💕

18 thoughts on “Nyförvärv till hemmet

Add yours

  1. Jag misstog mig också helt på vädret idag! Men dock skönt att värmen var tillbaka 🙂 så härligt att få sticklingar, de är ju så kul att pyssla med och få sköta om lite 🙂

  2. Vad kul med stickling och vad kul med bananplanta! Du får uppdatera om hur det går med den när den har satt sig ordentligt!

  3. Det är lite svårt med vädret just nu. Inte helt rätt att klä sig rätt,men säger dom inte att vi ska svettas lite på våren och frysa lite på hösten då vi pratar om att klä oss rätt?

  4. Härligt god frukost det såg ut att vara, duktig du som bakar så ofta..Grilla är verkligen nr 1 här just nu så hoppas att kycklingen smakade bra..Ha en trevlig söndag

  5. Haha det är så jobbigt när man klär sig för varmt på en löptur. Men jag har börjat lära mig att inte ta på mig för mycket nu.
    Gott med smoothie efteråt 😊

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d