Brödbakning Fiberlimpa

Doften av nybakat bröd, en av de bästa dofterna enligt mig 😍 Igår så fick jag lite feeling och ställde mig och bakade bröd. Kan nog ha lite att göra med veckans bok. Hur som helst så blev det ett fiberrikt bröd med massor av frön i. Efter två jäsningar och 45 minuter i ugnen så var det klart! Åh så gott som det blev! Högt betyg från hela familjen🤗

Jag tycker det känns mycket bättre att äta egenlagad mat och likaså hembakat bröd för då kan jag själv bestämma vad som är i och det är lättare att hålla koll på vad man faktiskt stoppar i sig😊 Och ska man äta bröd så är ju hembakat att föredra, av flera anledningar 🤗

Det här brödet blir det fler gånger framöver! Receptet hittade jag på hembakat.

20 thoughts on “Brödbakning Fiberlimpa

Add yours

  1. Smart att baka i en sådan form. Det tipset tar jag med mig. Hembakat är ju bara bäst och så doftar hela huset bageri och det gillar vi ju…

    1. Det såg riktigt gott ut! Håller med om att doften att nybakat bröd kan vara den godaste! Vår kockerska på jobbet (jobbar på förskola) bakar bröd 3 gånger i veckan och det luktar underbart i hela huset!

  2. Oj vad gott! Tycker det är så svårt att baka bröd. Det är något som jag skulle vilja kunna med det är otroligt svårt att få till bra. Har du några tips? 🙂 // Petra Elisabeth

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: