Brödbakning Fiberlimpa

Doften av nybakat bröd, en av de bästa dofterna enligt mig 😍 Igår så fick jag lite feeling och ställde mig och bakade bröd. Kan nog ha lite att göra med veckans bok. Hur som helst så blev det ett fiberrikt bröd med massor av frön i. Efter två jäsningar och 45 minuter i ugnen så var det klart! Åh så gott som det blev! Högt betyg från hela familjen🤗

Jag tycker det känns mycket bättre att äta egenlagad mat och likaså hembakat bröd för då kan jag själv bestämma vad som är i och det är lättare att hålla koll på vad man faktiskt stoppar i sig😊 Och ska man äta bröd så är ju hembakat att föredra, av flera anledningar 🤗

Det här brödet blir det fler gånger framöver! Receptet hittade jag på hembakat.

20 kommentarer på “Brödbakning Fiberlimpa

  1. Åhh hembakat är ju världens lyx, smakar betydligt bättre än butiksbakat för det mesta! 😃🙏🏻

  2. Smart att baka i en sådan form. Det tipset tar jag med mig. Hembakat är ju bara bäst och så doftar hela huset bageri och det gillar vi ju…

  3. Roligt att baka bröd, var längesedan jag gjorde det dock. Jag gillar bröd med lite fröer och nötter och sånt i.. mums.

    • Det såg riktigt gott ut! Håller med om att doften att nybakat bröd kan vara den godaste! Vår kockerska på jobbet (jobbar på förskola) bakar bröd 3 gånger i veckan och det luktar underbart i hela huset!

  4. Åh, hembakat bröd är ju så gott. Ska absolut ta mig en titt på det receptet.

  5. Oj vad gott! Tycker det är så svårt att baka bröd. Det är något som jag skulle vilja kunna med det är otroligt svårt att få till bra. Har du några tips? 🙂 // Petra Elisabeth

  6. Ååå nybakat bröd 😍det är oslagbart gott 🥰😃. Å ditt bröd ser så gott ut. Bra jobbat 👏🏻❣️

  7. åh låter helt underbart att man kan baka nyttigt bröd hemma själv 🙂 skulle du vilja dela med dej av re septet:)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: