Kan något vara på gång?

Idag har det inte blivit många knop för min del. Vid frukost började jag får molande värk i ryggen som blev värre i attacker tillsammans med illamående och att magen drog ihop sig. Molvärken är densamma som jag hade dagen innan värkarna började med Melissa. Det har kommit och gått under dagen och jag har spenderat så mycket tid som möjligt liggandes i soffan tillsammans med min riskudde mot ryggen. Men vi tog ändå en väldigt långsam promenad runt kvarteret för att få njuta lite av solljuset. Vi får se om det blir något mer om av det här eller om det bara är riktigt jobbiga förvärkar! Det lustiga var att när jag och Joakim låg och pratade innan vi gick upp så sa jag att det hade ju varit skönt om den här bebisen också ville komma tidigt… Man kanske ska passa sig lite för vad man önskar 😅

Joakim har gjort klart det sista av städningen, jag tog hand om speglar och toaletter tidigare under veckan och idag har han dammsugit och torkat golvet. Han har även varit iväg och slängt skräp på soetergården och hämtat ett datatorn till garaget. Jag har skrivit en recension på den senaste boken jag läste ut Åtta steg bakom av Denise Rudberg som finns att läsa för den som är intresserad. För min del kommer resten av dagen fortsätta med att ta det så lugnt jag kan och bestämma mig om jag ska ringa förlossningen eller inte 😅

Vem vet, snart kanske vi är fyra 😍

Hur har er lördag varit?

13 thoughts on “Kan något vara på gång?

Add yours

  1. Låter som att den snart är redo att komma ut 😊 Skönt att bara ta en lugn dag när man inte mår så bra.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: