Fredag med roliga nyheter!

Underbart med fredag och helg! Fick ett så efterlängtat meddelande när jag satt och åt frukost, en av mina närmaste vänner fick sin son under natten. Allt hade gått bra men de var trötta och omtumlade, vilket är helt förståeligt. Som jag ser fram emot lite bebismys snart!

Den här dagen har gått i ett på jobbet. Men jag fick en riktig rolig nyhet idag på förmiddagen. Under två dagar i maj skrev jag på en novell som jag skickade in till Nohiding förlag för deras novelltävling till deras julantologi. De har två fantasyantologier per år, en till sommaren och en som blir som en julkalender. Jag blev så nervös igår när jag såg att de skulle avslöja de vinnande bidragen idag på sin instagram! När inlägget kom upp dunkade hjärtat snabbare, namnen började rulla i filmen och när jag såg mitt eget kom ett litet glädjetjut! Som kom mitt namn upp bland de första så jag hann inte bygga upp min nervositet för mycket. Så nu ska min fantasynovell “Vinterhäxans dotter” vara med i antologin Jul igen 2022. Det kan vara så att jag faktiskt börjar längta till december redan nu!

Min novell ska vara med i antologin Jul igen 2022.

Den här vågen har jag ridit på hela dagen och är så stolt över mig själv att jag faktiskt tog tag och skrev den där novellen. Historien hade funnits i huvudet ett tag så när jag väl satte mig och skrev flödade orden. Så om allt går som planerat blir det tre noveller som kommer ut i år! Kanske blir det fler då jag funderar på att skriva bidrag till några andra tävlingar också, men det återstår att se om tiden finnes. Det får bli lite av sommarens huvudbry att bestämma mig.

Fredagen fortsätter att leverera!

Dagen har fortsatt med familjetid, promenad i skönt väder och lasagne ute på altanen. Det har även blivit en hel del skratt, bland annat när Bartolo fick för sig att han skulle ligga på bordet i stället för i soffan. Han fick gå ner därifrån väldigt raskt men vi blev alla så paffa att han bara gick upp och la sig där.

Nu blir det “oss”-tid med lite bubblig dryck och snacks för att fira! 🥂

Hoppas ni haft en bra fredag!

8 thoughts on “Fredag med roliga nyheter!

Add yours

  1. Grattis till novellen! Hoppas jag kan läsa den någon gång sedan 🙂 Haha fast han är ju rätt söt där som ligger på bordet 😍

  2. Stort grattis! Vilka härliga positiva nyheter. Du är så grym och det är så underbart att följa din skrivresa.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: