En liten sporre

Nu är det 9 veckor kvar tills jag ska ha nått mitt första delmål, och efter dagen invägning är det 5 kg kvar. De senaste veckorna har det gått med snigelfart men ändå nedåt, så det är jag tacksam över.

Men jag får lägga på ett kol och prioritera träningen lite högre och bli lite striktare med maten, för att nå målet. Förra veckan var min mamma här, och vi pratade om detta. Och om vi båda nått vårt delmål vecka 30 så ska vi gå på en spadag tillsammans. Så nu har vi en extra sporre båda två. Och det är ju klart att man måste få belöna sig och ha något att se fram emot!

Bild lånad från Himmelsby spa

Min morgonträning fortsätter. Jag ska försöka få till ett löppass och ett styrkepass denna träningsvecka även om vädret kommer vara opålitligt. Jag njuter även av lite nyttigare godsaker.

22 thoughts on “En liten sporre

Add yours

  1. Åh jag hoppas att ni når era mål och får den här spaupplevelsen tillsammans. Ibland är det tråkigt när det går sakta men hellre det när det är minus tycker jag. Heja dig .

  2. Håller tummarna för att ni når målen för vem vill inte mysa på spa? Ska boka in min på en dag också snart

  3. Du kommer helt säkert att nå ditt mål, känns som om du är en envis person som verkligen vill lyckas med dina mål – men självklart blir det lättare när man har en sådan belöning att se fram emot.

  4. Lärde mig på powerhelgen att det var viktigt med en målbild. Så vill du detta och det är rimligt så kommer det bli så 🙂 Belöna sig med sådant är bättre än mat.

  5. Bra med sporrar, men pressa dig inte för hårt. Hoppas du når ditt mål och en spahelg är en bra belöning ❤

  6. härligt om det blir en spa dag då får man ju mer inspiration och motivation till att nå sitt mål 🙂

  7. vilket underbart delmål, alltid mysigt med något att se framemot. Och som en belöning kan ju alltid hjälpa motivationen i det mesta här i livet ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: